background-image

Careers

Werken bij Atomeus geeft je loopbaan een boost

Door gedreven mensen een podium te bieden en verschillende ervaringen mee te nemen in ons verhaal, blijven we ons als organisatie dagelijks ontwikkelen. Wij helpen organisaties slimmer en data-gedreven te zijn om zo toekomstbestendig te blijven. Dat is de belofte waar wij dagelijks met een gedreven en ambitieus team aan werken.
Hierdoor zijn wij de partner in groei naar digitale volwassenheid voor onze klanten. Om deze belofte waar te kunnen maken, staan wij altijd open voor talent. Talent met ieder zijn/haar eigen unieke ervaringen en motivaties. Door gedreven mensen een podium te bieden en verschillende ervaringen mee te nemen in ons verhaal, blijven we ons als organisatie dagelijks ontwikkelen.

Ontdek onze vacatures
Gosraw-atomeus
Gosraw-atomeus
 
 

In het kort over Atomeus Technology

In korte tijd krijg je bij ons de kans om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Omdat wij vinden dat talent beloond moet worden, bieden wij boven-marktconforme salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal staat de kans op nieuwe ervaringen en skills in een innovatieve omgeving voorop. Daarom investeren wij in onze eigen academy, waarin we samen werken aan jouw ontwikkeling!

 
 

Corporate factsheet

37

Gemiddelde leeftijd

9

Gemiddeld aantal jaren werkervaring

24

Sectoren

18

Nieuwe klanten afgelopen 12 maanden

 
background-image

Waarom ben je bij Atomeus gaan werken? Kennisdelen en ontwikkelen staan centraal bij Atomeus. Deze organisatie wil graag samen groeien met haar team en klanten, en biedt daarom veel ruimte voor ontwikkeling.

Ralph ten Broeke – Specialist Data & BI Tooling
ralph-atomeus
Ralph ten Broeke – Specialist Data & BI Tooling
 
 

Sollicitatie process

1

Kennismaking

2

1e gesprek

3

2e gesprek

4

Definitieve ‘Offer- letter’

5

Atomeus onboarding

 

Bekijk onze

Vacatures

Data Analyst
Data Analyst

De ontwikkeling van nieuw talent heeft een steeds hogere prioriteit binnen de huidige markt. Om hierop in te spelen zetten wij onze assessments en learning labs in. Zo brengen wij het huidige niveau in beeld en ontwikkelen we vanuit daar het juiste leerplan.

Lees verder
 

Wil je meer weten over Atomeus Technology?