Data & AI Cloud


Met onze Data Science, Data Engineering en Business Intelligence oplossingen helpen wij organisaties om betrouwbare, veilige en volledige data tot hun beschikking te krijgen. Dit is een essentiële stap voor gebruik van AI.

Neem contact op
cloud-AI
cloud-AI

Een greep uit onze opdrachtgevers

Nationale Nederlanden | NN | Opdrachtgever
Rijksoverheid | Opdrachtgever
Louwman | Opdrachtgever
 

Voordelen

Resultaat- en klantgericht

We starten al onze advies en maatwerk trajecten met een businesscase en een heldere doelstelling. Wij zijn niet verbonden aan technology vendors en kunnen daarom onafhankelijk adviseren.

Maatwerk

Sommige problemen vragen om maatwerk. We kijken altijd goed naar uw applicatielandschap, organisatie en ontwikkelen ons maatwerk zodat onze applicatie en uw organisatie met u mee kan groeien.

Adoptie

Uw organisatie kan maar een beperkt aantal IT-veranderingen per jaar verwerken. Onze implementaties zijn erop gericht om de adoptie in uw organisatie zo gemakkelijk en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Lange termijn

Als adviseur en implementatie partner hebben we graag een lange termijn horizon. We staan u bij tot we samen zien dat het business resultaat behaald is.

Wat kunt u verwachten

Onze consultants ontdekken in één workshop de mogelijkheden in uw organisatie. Voor 2-3 quick wins ontwikkelen we een business case met een terugverdientijd van maximaal 6-8 maanden en brengen we een implementatievoorstel uit.

We ontwikkelen twee soorten robots op maat; slimme robots die zelf leren aan de hand van jullie data, feedback en robots op basis van regels.

Robots hebben actief onderhoud en monitoring. Als de omgeving van onze robots verandert, dan kunnen ze hun werk niet meer goed doen.

peter-atomeus service-atomeus tech atomeus-implementatie
 

Wil je meer weten over Atomeus Technology Solutions?

Kom in contact

We staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan en jouw probleem op te lossen. Vul het formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 08:30 - 17:00

Vul hier uw gegevens in

Contact Us

Maximum file size: 20MB