AI – Intelligent Process Automation


Met AI-gestuurde software kunnen enorme datasets geanalyseerd worden om inzichten te bieden, waardoor u snel weloverwogen beslissingen kunt nemen. Dit leidt tot een betere toewijzing van middelen, betere prognoses en uiteindelijk een sterker resultaat.. Hierdoor kunnen bedrijven sneller reageren op veranderingen in de markt en de behoeften van klanten. Met behulp van Atomeus Fast Forward™ AI, helpen we organisaties complexe administratieve activiteiten uit te voeren door middel van geavanceerde, zelflerende algoritmes. Door inzet van onze software kunnen organisaties hun administratieve en analytische bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter stroomlijnen en hun team verlossen van manueel intensief, eentonig en tijdrovend werk. Ook de foutgevoeligheid in processen neemt af en verdwijnt door het zelflerende AI-mechanisme.

Meer informatie?
Atomeus-Intelligent-Process-Automation
Atomeus-Intelligent-Process-Automation

Een greep uit onze opdrachtgevers

Nationale Nederlanden | NN | Opdrachtgever
Rijksoverheid | Opdrachtgever
Louwman | Opdrachtgever
 

Voordelen

Kostenbesparing

Onze robots nemen uw werknemers werk uit handen. Dat betekent dat u met dezelfde hoeveelheid mensen veel meer werk gedaan kan krijgen.

Compliance

Onze robots zijn snel accuraat. Ze behandelen elke casus identiek, volgens een van tevoren vastgelegde set regels en leggen de stappen en de uitkomst vast. Altijd.

Retentie

Laat mensen weer mensenwerk doen. En laat robots met systemen en met andere robots praten. Zo is het voor u gemakkelijker om uw talent interessant werk te geven en ze te boeien en te binden.

400 x sneller

In dit tijdperk van instant gratificatie is het een competitief voordeel om je klanten in seconden te kunnen helpen. Onze software robots zijn verreweg het snelst, daar zijn we zeker van.

 

Wat kunt u verwachten

Onze consultants ontdekken in één workshop de mogelijkheden in uw organisatie. Voor 2-3 quick wins ontwikkelen we een business case met een terugverdientijd van maximaal 6-8 maanden en brengen we een implementatievoorstel uit.

We ontwikkelen twee soorten robots op maat; slimme robots die zelf leren aan de hand van data en feedback, en robots op basis van regels.

Robots hebben actief onderhoud en monitoring. Als de omgeving van onze robots verandert, dan kunnen ze hun werk niet meer goed doen.

peter-atomeus service-atomeus tech atomeus-implementatie

Kom in contact

Vul het formulier in en we nemen graag contact met je op

Utrecht

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
+31 30 200 3874
info@atomeus.nl
KVK: 80026192

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 8:30-17:00

Contact Us

Maximum file size: 20MB

Wil je meer weten over Atomeus Technology Solutions?