Robotic Process Automation


Atomeus RPA is een next-gen oplossing die organisaties helpt de uitdagingen in dit decennium het hoofd te bieden. 400 x sneller dan andere oplossingen, autonoom opererend in de achtergrond op de laptop van een medewerker of in de cloud en met monitoring en beheer van de robot ingebouwd in de oplossingen – we mogen dit met recht RPA 2.0 noemen.

Neem contact op
Atomeus-Robotic-Process-Automation
Atomeus-Robotic-Process-Automation

Een greep uit onze opdrachtgevers

Nationale Nederlanden | NN | Opdrachtgever
Rijksoverheid | Opdrachtgever
Louwman | Opdrachtgever

Voordelen

Kostenbesparing

Onze robots nemen uw werknemers werk uit handen. Dat betekent dat u met dezelfde hoeveelheid mensen veel meer werk gedaan kan krijgen.

Compliance

Onze robots zijn snel accuraat. Ze behandelen elke casus identiek, volgens een van tevoren vastgelegde set regels en leggen de stappen en de uitkomst vast. Altijd.

Retentie

Laat mensen weer mensenwerk doen. En laat robots met systemen en met andere robots praten. Zo is het voor u gemakkelijker om uw talent interessant werk te geven en ze te boeien en te binden.

400 x sneller

In dit tijdperk van instant gratificatie is het een competitief voordeel om je klanten in seconden te kunnen helpen. Onze software robots zijn verreweg het snelst, daar zijn we zeker van.

Wat kunt u verwachten

Onze consultants ontdekken in één workshop de mogelijkheden in uw organisatie. Voor 2-3 quick wins ontwikkelen we een business case met een terugverdientijd van maximaal 6-8 maanden en brengen we een implementatievoorstel uit.

We ontwikkelen twee soorten robots op maat; slimme robots die zelf leren aan de hand van data en feedback, en robots op basis van regels.

Robots hebben actief onderhoud en monitoring. Als de omgeving van onze robots verandert, dan kunnen ze hun werk niet meer goed doen.

peter-atomeus service-atomeus tech atomeus-implementatie
 

Kom in contact

Vul het formulier in en we nemen graag contact met je op

Utrecht

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
+31 30 200 3874
info@atomeus.nl
KVK: 80026192

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 8:30-17:00

Contact Us

Maximum file size: 20MB

Wil je meer weten over Atomeus Technology Solutions?