Robotic Process Automation (RPA)


Door alledaagse en repetitieve taken zoals gegevensinvoer, factuurverwerking en vragen van klanten te automatiseren, maakt RPA uw medewerkers vrij om zich te richten op meer strategische en creatieve activiteiten. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook het werkplezier. Met behulp van onze Fast Forward™ software helpen wij organisaties repetitieve, manueel intensief en monotone taken snel en nauwkeurig uit te voeren door middel van software robots. Onze software is 400 x sneller dan andere oplossingen, en opereert autonoom op de achtergrond van uw laptop.

Meer informatie?
Atomeus-Robotic-Process-Automation
Atomeus-Robotic-Process-Automation

Een greep uit onze opdrachtgevers

Nationale Nederlanden | NN | Opdrachtgever
Rijksoverheid | Opdrachtgever
Louwman | Opdrachtgever

Voordelen

Kostenbesparing

Onze robots nemen uw werknemers werk uit handen. Dat betekent dat u met dezelfde hoeveelheid mensen veel meer werk gedaan kan krijgen.

Compliance

Onze robots zijn snel accuraat. Ze behandelen elke casus identiek, volgens een van tevoren vastgelegde set regels en leggen de stappen en de uitkomst vast. Altijd.

Retentie

Laat mensen weer mensenwerk doen. En laat robots met systemen en met andere robots praten. Zo is het voor u gemakkelijker om uw talent interessant werk te geven en ze te boeien en te binden.

400 x sneller

In dit tijdperk van instant gratificatie is het een competitief voordeel om je klanten in seconden te kunnen helpen. Onze software robots zijn verreweg het snelst, daar zijn we zeker van.

Wat kunt u verwachten

Onze consultants ontdekken in één workshop de mogelijkheden in uw organisatie. Voor 2-3 quick wins ontwikkelen we een business case met een terugverdientijd van maximaal 6-8 maanden en brengen we een implementatievoorstel uit.

We ontwikkelen twee soorten robots op maat; slimme robots die zelf leren aan de hand van data en feedback, en robots op basis van regels.

Robots hebben actief onderhoud en monitoring. Als de omgeving van onze robots verandert, dan kunnen ze hun werk niet meer goed doen.

peter-atomeus service-atomeus tech atomeus-implementatie
 

Kom in contact

Vul het formulier in en we nemen graag contact met je op

Utrecht

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
+31 (0) 85 246 0392
info@atomeus.nl
KVK: 80026192

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 8:30-17:00

Contact Us

Maximum file size: 20MB

Wilt u meer weten over RPA?