Consultancy

Het kan complex zijn om innovatie, performance verbetering en automatisering op een structurele en effectieve wijze binnen organisaties te realiseren. Van het stellen en behalen van korte termijn doelen tot het formuleren van complexe groeistrategieën; Atomeus helpt hierbij. Wij bieden de expertise en de oplossingen om samen met u structurele verbeteringen in organisaties te realiseren.

NEEM CONTACT OP
 
 

Inzicht in bedrijfsdata met
BI-tooling

Met de inzet van Business Intelligence zet u grote hoeveelheden bedrijfsdata om in bruikbare informatie. Door optimaal inzicht te verkrijgen in al deze data wordt het mogelijk om op basis van concrete en meetbare cijfers beslissingen over de organisatie te nemen. Door de inzet van de juiste BI-tooling wordt het mogelijk om alle belangrijke bedrijfsinformatie te verzamelen en analyseren. Vervolgens kan met behulp van deze tools een visuele dataweergave gecreëerd worden in de vorm van dashboards.

 
 

De passende BI-oplossingen voor uw bedrijf

Wij helpen onze klanten bij het verzamelen, beheren, analyseren en ontsluiten van data middels BI-oplossingen. Zo kunnen er nieuwe inzichten ontstaan, worden risico’s ingeperkt en kunnen kansen ook daadwerkelijk benut worden. Met onze Discovery-methode zoeken wij de passende BI-oplossingen voor uw bedrijf. Vanuit daar bereiden wij ook de juiste instellingen en configuraties voor.

 
openquote
background-image

“Data & BI-tooling werkt zo goed omdat zowel de eindgebruiker, de admin én de developer zo goed kunnen samenwerken in de tool.”

Ralph ten Broeke – Atomeus – Business Intelligence – Data-Driven Solutions
Ralph ten Broeke | Managing Consulting
 
 

Wij helpen onze klanten met Data & BI-Tooling door:

1

De juiste BI-oplossingen selecteren

2

De juiste instellingen en configuraties voorbereiden

3

De migratie en integratie voor quick wins en de lange termijn


 
 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie op het gebied van Consultancy

Kantoren

Utrecht
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
+31(0)85 246 0392
info@atomeus.nl
KVK: 80026192


Openingstijden

  • Maandag 08:30 – 17:00
  • Dinsdag 08:30 – 17:00
  • Woensdag 08:30 – 17:00
  • Donderdag 08:30 – 17:00
  • Vrijdag 08:30 – 17:00

Social Media

Contact Us

Maximum file size: 20MB