Wij zijn Atomeus

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Data, AI en RPA oplossingen voor data-analyse en besluitvorming. In andere woorden; we helpen organisaties om hun data en gegevens optimaal te benutten zodat er nieuwe inzichten te verkrijgen zijn die leiden tot verbeterde sturing, besluitvorming en prestaties. Met behulp van onze geavanceerde software en technologieën, ondersteunen we onze klanten bij het realiseren van hun doelstellingen en de bijbehorende KPI’s.

Met behulp van data realiseren we doelstellingen als het verhogen van de efficiëntie, het verbeteren (en behouden) van de klanttevredenheid, of het optimaliseren van processen rondom besluitvorming zijn. Atomeus helpt dan door kosten te verlagen, operationele efficiëntie te verbeteren en strategieën te optimaliseren. Dit doen wij door middel van het bouwen, beheren en het constant blijven ontwikkelen van ons dataplatform/onze software.

Met trots helpen we bedrijven om hun volledige potentieel te bereiken, wat uiteindelijk “succes” definieert binnen Atomeus.

Het kan complex zijn om innovatie, performance verbetering en automatisering op een structurele en effectieve wijze binnen organisaties te realiseren. Van het stellen en behalen van korte termijn doelen tot het formuleren van complexe groeistrategieën. Atomeus helpt hierbij. Wij bieden de expertise en de oplossingen om structurele verbeteringen in organisaties te realiseren.

 
 
 
 

Wij zijn Atomeus

...
Fernando Miller

Business Development Manager

...
Gosraw Kohestani

HR manager

...
Peter Akerboom

Principel Consultant

...
Ralph ten Broeke

Principal Consultant Data

...
Raoul Rahimbaks

CEO

...
Joshua Hubbard

Business Development Manager

Bekijk onze
Vacatures

Openstaande vacatures