Detachering financieel

Detachering van financiële professionals met ervaring, talent en toegevoegde waarde

De juiste mensen op de juiste plek, dat is de sleutel om uw bedrijf succesvol te maken, te houden en om verder te groeien. In de financiële sector is het vrij lastig om mensen te vinden, die niet alleen de cijfers invoeren, maar ook kunnen inspelen op een continu veranderende markt en proactief meedenken om bedrijfsdoelstellingen te halen. De reden waarom het vrij lastig is om mensen te vinden met de juiste skillsets en talenten, is omdat deze mensen bij Atomeus werken (waarvoor onze excuses).

Financiële detachering

Financiële detachering is één van onze expertises. Het grote voordeel van detachering is dat u een professional op de juiste plek krijgt; een expert die verstand heeft van de markt, van alle veranderingen die in deze tijd snel plaatsvinden en op de hoogte is van alle juridische beperkingen en mogelijkheden in de financiële wereld. U krijgt iemand die direct en proactief uw onderneming naar een hoger niveau kan tillen. En dat is niet alles, wij pakken detachering nèt even anders aan dan anderen, want u krijgt er ook nog de kracht van een team bij. Ons interne deskundigheidsteam ondersteunt onze gedetacheerde op afstand bij complexe financiële vraagstukken.

 

Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging van uw eigen financieel expert, om het vullen van een openstaande functie of de financiële afdeling heeft een boost nodig, Atomeus is het detacheringsbureau Financieel. Wij trainen onze mensen om continu op zoek te zijn naar toegevoegde waarde in producten, tools en skills. Ze blijven constant op de hoogte van alle nieuwe technologische ontwikkelingen op finance en financieel IT-gebied en weten als geen ander te anticiperen op veranderingen. Want wij geloven in de woorden van Miguel de Cervantes: “Een voorbereid mens heeft de strijd al half gewonnen”.

 

Wij weten wat uw bedrijf nodig heeft. Hierdoor kunnen wij de juiste personen selecteren met dezelfde idealen, overtuigingen en persoonlijke ambities die volledig aansluiten bij uw businessdoelen en uw visie. Want een visie waarin men gelooft, inspireert mensen de juiste keuzes te maken. Wij adviseren u graag over onze visie op financiële detachering. Ons eerste advies is om, wanneer u één van onze experts gedetacheerd wilt hebben, dit voor langere termijn te doen. Want hoe minder wisselingen er plaatsvinden, des te sneller uw bedrijf kan groeien.

Uniek aanbod

Om deze visie te staven ontvangt u bij plaatsing van een financial expert van minimaal 6 maanden gratis onze robot; de RPA, Robitic Process Automation. Normaliter kost deze maar liefst €18.500 en wij investeren dit graag in meerwaarde voor onze klanten! Door gebruik te maken van RPA kunnen alle processen die zich daarvoor lenen verbeterd worden. Zo kunnen er razendsnel en foutloos gegevens uit diverse bronnen worden verzameld. Dat stelt u bijvoorbeeld in de gelegenheid om sneller te kunnen beslissen en dus ook schakelen. Medewerkers worden ontlast en kosten worden zo aanzienlijk bespaard. 2 vliegen in één klap dus!

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.