Detachering financieel

Hoogopgeleide professionals

Exclusieve pool van hoogopgeleide finance professionals.

Korte procedure: Snel een nieuwe collega binnen 2 weken.

Binnen 2 weken plaatsen wij een nieuwe kandidaat.

Data-expertise

Financiële experts die uw data tot een asset transformeren.

WIJ DETACHEREN EXPERTS IN FINANCE!

Detachering van financiële professionals met ervaring, talent en data expertise

De juiste mensen op de juiste plek, dat is de sleutel om uw bedrijf succesvol te maken, te houden en om verder te groeien. Mensen die niet alleen de cijfers invoeren, maar ook kunnen inspelen op een continu veranderende markt en proactief meedenken om bedrijfsdoelstellingen te halen. Deze mensen met de juiste skillsets en talenten werken bij Atomeus.

Uniek aanbod: RPA-software voor Data analyse

Bij plaatsing van een financial expert van minimaal 6 maanden krijgt u gratis toegang tot onze RPA, Robitic Process Automation oplossingen. Wij investeren dit graag in meerwaarde voor u als klant! Door gebruik te maken van RPA kunnen alle processen die zich daarvoor lenen versneld worden. Zo kunnen er razendsnel en foutloos gegevens uit verschillende systemen worden verzameld, formulieren worden ingevuld en facturen worden geproduceerd. Dat stelt u in de gelegenheid om sneller te kunnen beslissen en dus ook te schakelen. Medewerkers worden vrijgespeeld en kosten worden zo aanzienlijk bespaard. Twee vliegen in één klap dus!

1. Intake & planning

2. Voorselectie Atomeus Financials

3. Interviews & Selectie

4. Uw nieuwe collega begint direct!

Financiële detachering van Atomeus

Financiële detachering is één van onze expertises. Het grote voordeel van detachering is dat u snel een professional op de juiste plek krijgt; een expert die diepgaande verstand heeft van zaken markt, en in staat is impact te maken op korte termijn. U krijgt iemand die direct en proactief uw onderneming naar een hoger niveau kan tillen. En dat is niet alles, wij pakken detachering nèt even anders aan dan anderen, want u krijgt er ook nog de kracht van een team er bij. Ons interne deskundigheidsteam ondersteunt onze gedetacheerde op afstand bij complexe financiële vraagstukken. Op deze manier bespaart u kosten en worden projecten sneller en vakkundig afgerond.

 

Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging van uw eigen financieel expert, om het vullen van een openstaande functie of de financiële afdeling naar een hoger niveau brengen. Atomeus is uw partner in detachering. Wij trainen onze mensen om continu op zoek te gaan naar toegevoegde waarde voor onze klanten. Ze blijven constant op de hoogte van alle nieuwe technologische ontwikkelingen op gebied van finance en weten als geen ander te anticiperen op veranderingen.

Neem de proef op de som! Neem direct contact op en spreek je wensen uit.

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw doelstellingen en de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.