Atomeus Technology

Onze moderne, snelle en voortdurend veranderende wereld stelt hoge eisen aan organisaties en de technologieën die ze gebruiken. Dat snappen wij – klanten en burgers verwachten instant gratificatie, stakeholders willen snel betrouwbare en volledige stuurinformatie en werknemers willen interessant en mensgericht werk. Atomeus Technology ontwikkelt AI gedreven technologie die u helpt de uitdagingen van deze nieuwe tijd het hoofd te bieden én nieuwe kansen te pakken.

Neem contact op
Atomeus | Home
Atomeus | Home

Een greep uit onze opdrachtgevers

Nationale Nederlanden | NN | Opdrachtgever
Rijksoverheid | Opdrachtgever
Louwman | Opdrachtgever

Wat kunt u van ons verwachten?

Terugverdientijd 6 maanden

Onze wereld verandert snel. We zijn er daarom op gebrand dat onze oplossingen snel praktisch toepasbaar zijn en meetbaar voordeel opleveren voor u en uw organisatie.

Klantretentie 90%

Klanttevredenheid is onze nummer 1 focus. Dat merken we in de resultaten: het overgrote merendeel van onze klanten blijft met ons samenwerken, ook na onze eerste projecten samen.

Full Service

Wij ontwikkelen niet alleen software. We adviseren onze opdrachtgevers waar ze het best onze (en andere) software in kunnen zetten, implementeren software en nemen onze oplossingen in beheer.

ai-atomeus
AI

We zijn voorlopers op AI en data gedreven oplossingen. Zo zijn we één van de weinige bedrijven die processen automatiseren door onze AI-oplossingen te laten leren van menselijke feedback.

 
 

Onze oplossingen

Atomeus RPA is een next-gen oplossing die organisaties helpt de uitdagingen in dit decennium het hoofd te bieden. 400 x sneller dan andere oplossingen, autonoom opererend in de achtergrond op de laptop van een medewerker of in de cloud en met monitoring en beheer van de robot ingebouwd in de oplossingen – we mogen dit met recht RPA 2.0 noemen.

Bekijk RPA

Wat krijg je als je kunstmatige intelligentie met RPA combineert? Precies – een unieke kans om slimme op jouw eigen data getrainde robots met medewerkers te laten samenwerken en complexe processen te automatiseren die normaal niet voor RPA in aanmerking komen.

Bekijk IPC

DataEchte impact met data en AI? Dat bereik je als je de precisie van data combineert met de rekenkracht van cloud computing en menselijk inzicht

Echte impact met data en AI? Dat bereik je als je de precisie van data combineert met de rekenkracht van cloud computing en menselijk inzicht.

Bekijk Data & AI Cloud

Uw gebruikers zijn omringd door slimme technologie: Google, Spotify, Netflix, ChatGPT. U wil uw gebruikers dezelfde ervaring bieden maar U weet nog niet hoe?

Bekijk Smart User Experiences

Atomeus-Robotic-Process-Automation Atomeus-Intelligent-Process-Automation cloud-AI user-experience
 
 

Kom in contact

Vul het formulier in en we nemen graag contact met je op

Amsterdam

Atrium N-Building (4th floor)
Strawinskylaan 4117
1077 ZX Amsterdam
+31 30 200 3874
info@atomeus.nl
KVK: 80026192

Utrecht

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
+31 30 200 3874
info@atomeus.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 8:30-17:00

Contact Us

Maximum file size: 20MB