In de hedendaagse wereld is het de uitdaging van elke leider om
tijdig te weten wanneer van koers te veranderen.
Met Atomeus helpen wij u om op een geïnformeerde manier
beslissingen te nemen door middel van goed strategisch management.
Lees verder
Een weloverwogen beslissing nemen hoeft niet moeilijk te zijn. Met Atomeus kunt u vertrouwen op uw strategie, omdat u ervaren
experts ter beschikking hebt die u bij elke stap begeleiden.
Lees verder
Solide begeleiding levert solide resultaten op. Met Atomeus hebt u alles wat u nodig hebt om uw bedrijf naar een
hoger niveau te brengen.
Lees verder

Bedrijfsoplossingen

Het kan complex zijn om innovatie, performance verbetering en automatisering op een structurele en effectieve wijze binnen organisaties te realiseren. Van het stellen en behalen van korte termijn doelen tot het formuleren van complexe groeistrategieën. Atomeus helpt hierbij. Wij bieden de expertise en de oplossingen om structurele verbeteringen in organisaties te realiseren.

 

Kiest u voor een samenwerking met Atomeus, dan krijgt u onmiddellijk toegang tot onze dynamische wereld van bewezen bedrijfsoplossingen. Elk lid van ons specialistenteam staat klaar om u te ondersteunen, of het nu organisatorisch of via strategisch management, business proces management, innovatiemanagement of automatisering is.

99%

Klantentevredenheid

Ons werk is af als onze opdrachtgevers tevreden zijn met het eindresultaat.

100%

Inzet van onze consultants

Wij vinden deadlines belangrijk. Al onze projecten zijn in 2020 gerealiseerd binnen de afgesproken tijdslijn.

100%

Advies op maat

Een complexe uitdaging vergt een accurate analyse en een effectieve executie. Elke dag opnieuw bieden wij advies op maat dat volledig afgestemd is op de behoeften van onze opdrachtgevers.

100%

EU-dekking

Atomeus is over heel Europa aanwezig.

Referenties

Duurzame bedrijfsoplossingen

Wij geloven in duurzame oplossingen. Wij bieden  oplossingen die organisaties toekomstbestendig maken.

Een excellent team

Ons team werkt vanuit een natuurlijke passie en enorme toewijding. Met ons team krijgt u toegang tot een groep door de wol geverfde experts. Wij doen ons werk met passie en zijn gedreven om onze opdrachtgevers marktleiders te maken binnen hun sector.

Effectieve middelen

Door de jaren heen hebben wij een groot kwalitatief netwerk opgebouwd waar iedere opdrachtgever waar wij mee samenwerken kan profiteren. Als u met ons samenwerkt, krijgt u zowel toegang tot ons netwerk als tot onze expertise.

Automatisering

Succesvolle organisaties ontkomen bijna niet meer aan automatisering. Veel ondernemers zijn zich hiervan bewust, maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. Of misschien heeft u al bepaalde processen binnen uw organisatie geautomatiseerd en zoekt u naar mogelijkheden om verder te automatiseren. In beide gevallen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze expertise.

Business Process Management

Complexe en verouderde bedrijfsprocessen binnen organisaties gaan altijd ten laste van efficiency. Dat terwijl het landschap waarin bedrijven tegenwoordig acteren evolueren. Wij helpen organisaties met moderniseren van bedrijfsprocessen met als doel maximale efficiency te realiseren.

Innovatie Management

Om succesvol te zijn in de wereld om ons heen, dienen bedrijven volop innovatief te zijn in alles wat zij ondernemen. Atomeus helpt u uw innovatieve ideeën uit te werken, zodat u zelfs in een verzadigde markt concurrerend blijft.

Organisatiemanagement

Voor uw organisatie kan er altijd veel op het spel staan. In deze tijden is het leveren van topprestaties voor ieder bedrijf meer dan ooit van levensbelang. Wanneer u met Atomeus werkt, kunt u erop vertrouwen dat ons team van professionals ervoor zal zorgen dat uw organisatie de excellente prestaties levert die u vraagt.

Strategisch management

Samen met u werken wij aan een effectieve en efficiënte strategie zodat uw bedrijf verder kan groeien. U krijgt van ons alle hulp en ondersteuning in het neerzetten van een route met deadlines en duidelijke richtlijnen. U kunt er op die manier van uitgaan dat ieder vastgesteld doel binnen budget en op tijd wordt gehaald.

Werving en detachering

Of u nu zoekt naar de invulling van één enkele functie of u wilt complete teams of afdelingen opzetten. Atomeus zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek in uw organisatie!

Ons werk

Bij Atomeus staan onze opdrachtgevers op de eerste plaats. Ons werk is namelijk pas af als onze opdrachtgevers tevreden zijn.

Wij adviseren u niet alleen, wij gaan nog een stap verder, wij voeren ook uit. Organisaties kiezen voor Atomeus vanwege onze persoonlijke benadering, een hoge mate van betrokkenheid en transparante communicatie. Wij streven er altijd naar de hoogste mate van tevredenheid te bereiken bij elke individuele opdrachtgever. Excellentie moet immers geen toeval zijn, maar een consistente prestatie.

Atomeus_ons werk_consultant

NEEM CONTACT OP

    Ik accepteer dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor meer informatie.    Red contact keys on the computer keyboard, three-dimensional rendering