Robotic Process Automation

Binnen organisaties worden veelal manuren ingezet om data handmatig van het ene systeem naar het andere over te zetten. In zo’n situatie kan RPA een belangrijke bijdrage leveren. Met Robotic Proces Automation (RPA) kunnen bedrijven dagelijks terugkerende handelingen, die uitgevoerd worden door medewerkers, automatiseren door middel van software. Hierdoor kan personeel zich meer focussen op de kwaliteitsborging van de organisatie.
– Kostenbesparing
– Schaalbaarheid
– Snelheid

NEEM CONTACT OP
 
 

Automatiseer repetitieve handelingen met software

Robotic Proces Automation stelt uw organisatie in staat om werkzaamheden op te schalen en processen snel en efficiënt te verbeteren. RPA-tools zijn namelijk zo ontworpen dat de handmatige workflows die normaal door medewerkers worden doorlopen, overgenomen kunnen worden door software. Het brengt het proces in kaart dat de softwarerobot dient te volgen via computerlocaties en verschillende data-archieven.

 
 

De voordelen van RPA voor uw organisatie

Het meest kenmerkende aan robotic process automation is dat het kan worden ingezet voor de automatisering van repetitieve handelingen. Het brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Naast het feit dat softwarerobots uw werknemers kunnen ontlasten van eenvoudige administratieve handelingen, kan uw organisatie op meerdere manieren een efficiëntieslag maken. Denk hierbij aan kostenbesparing, snelheid en foutenreductie.

 
 
openquote
background-image

RPA kan worden ingezet voor alle processen die klaar zijn om een efficiëntieslag te maken. Denk hierbij aan operations en HR.”

Raoul Rahimbaks – – COO
Raoul Rahimbaks | CEO | Atomeus Data Solutions
 
 

Wij helpen onze klanten met RPA door

1

Identificeren en prioriteren van processen

2

Inzicht in potentie en verwachte voordelen

3

In kaart brengen van verwachte kosten


 
 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie op het gebied van Data & BI Tooling?

Kantoren

Utrecht
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
+31(0)85 246 0392
info@atomeus.nl
KVK: 80026192


Openingstijden

  • Maandag 08:30 – 17:00
  • Dinsdag 08:30 – 17:00
  • Woensdag 08:30 – 17:00
  • Donderdag 08:30 – 17:00
  • Vrijdag 08:30 – 17:00

Social Media

Contact Us

Maximum file size: 20MB