WERVING EN SELECTIE

Het Geschikte Talent Vinden Gaat Verder Dan Enkel Competenties.

 

Elk bedrijf heeft het juiste talent nodig om haar doelstellingen te bereiken. Atomeus is bereid om uw vaste partner te zijn gedurende uw gehele wervingsproces, of het nu gaat om een eenmalige functie die ingevuld moet worden, of een volledige afdeling of divisie die voorzien moet worden van personeel.

 

We begrijpen hoe belangrijk rekrutering voor u is. Onze recruiters halen alles uit de kast om voor u het juiste talent te identificeren. We gaan op zoek naar potentiële kandidaten wiens idealen, overtuigingen en persoonlijkheid naadloos aansluiten met die van u organisatie. Wij zoeken met andere woorden niet alleen naar een gekwalificeerde kandidaat, maar naar de juiste kandidaat.

 

Competenties, ervaring en opleiding spelen natuurlijk allemaal een belangrijke rol bij het vinden van de juiste kandidaat voor een openstaande functie. Toch zijn we er op gericht om een stap verder te gaan dan een gewoon wervingsbureau. Wie met Atomeus samenwerkt, werkt niet samen met een standaard headhunter, maar kan vertrouwen op een solide bedrijf gericht op bedrijfsontwikkeling. Onze taak is niet alleen om een ​​kandidaat te vinden voor een specifieke functie, het is om u te helpen slagen in uw bedrijfsdoelstellingen.

 

Onze recruiters leren eerst uw organisatie kennen, door inzicht te krijgen in de normen en waarden van de organisatie, de bedrijfscultuur en de meerwaarde welke de kandidaat moet leveren voor uw organisatie en de kwalificaties van de kandidaat, voordat ze hun zoektocht naar kandidaten überhaupt beginnen. Daarna voeren we alle screenings, voorlopige interviews en controles uit die leiden tot een shortlist met kandidaten. Nadat we onze shortlist hebben samengesteld, krijgt u de gelegenheid om kandidaten te ontmoeten om hen wat beter te leren kennen. Na wederzijds akkoord tussen alle partijen kunt u met een gerust hart uw nieuwe  teamlid aanwerven.

 

Dankzij onze service kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen een belangrijke functie hebt ingevuld, u hebt een waardevolle aanwinst aangeworven die van groot belang zal zijn voor het succes van uw onderneming.

 

Samenwerken? Neem vandaag nog contact met ons op!