WERVING EN DETACHERING

HET JUISTE TALENT VINDEN GAAT VERDER DAN KWALIFICATIES

Het bereiken van bedrijfsdoelstellingen, strategische positie verwerven en vasthouden, zorgen voor een excellente klantervaring en iedere maand, elk kwartaal en jaar winstgevend afsluiten. Om deze doelen te bereiken en te streven naar het allerhoogste niveau hierin heeft uw bedrijf de juiste mensen op de juiste plekken nodig. Mensen met de juiste skillsets en het juiste talent.

 

ONZE SPECIALISATIE. 

Atomeus kan u helpen bij het vinden van de juiste mensen voor uw bedrijf, of het nu gaat om het werven van vaste medewerkers of tijdelijke medewerkers. Voor werving, selectie en detachering bent u bij de experts van Atomeus aan het juiste adres. Of het nu gaat om het invullen van een openstaande functie, of het bemensen van een gehele afdeling of divisie. Wij helpen u graag verder.

VOLLEDIGE DIENSTVERLENING.

En moet er snel een openstaande functie worden opgevuld of een afdeling tijdelijk worden voorzien van extra mensen? Dan kunnen de recruiters van Atomeus ook u zeker van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van senior specialisten in het domein van Finance, IT en Projectmanagement. Zo hebben wij enkele grotere organisaties geholpen door het detacheren van:

 

Business Controllers

Finance Directors / CFO

Financial Controllers

Finance Managers

Data analisten

Project Managers

Senior Sales Managers

RPA specialisten

Python ontwikkelaars

 

DE JUISTE MATCH.

De recruiters van Atomeus weten exact wat er voor uw bedrijf op het spel staat. Daarom werken zij hard om niet alleen het allerbeste talent in de pool te identificeren op gebied van hard skills, maar selecteren zij ook kandidaten wiens idealen, overtuigingen en persoonlijke ambities naadloos aansluiten bij uw zakelijke doelen. Het juiste talent gaat immers verder dan slechts de juiste kwalificaties. Natuurlijk spelen kwalificaties, ervaring en opleiding een belangrijke rol bij het vinden van de juiste kandidaat voor een openstaande functie, maar wij zijn ook gericht om een stap verder te gaan dan de algemene conventies van een wervingsbureau. De taak van onze recruiters is niet alleen om een perfecte kandidaat te vinden voor een functie, het is onze taak om onze opdrachtgevers te helpen slagen in al hun zakelijke inspanningen.

WAARDE TOEVOEGEN OP DE LANGE TERMIJN.

Als u met Atomeus werkt, werkt u niet met een wervingsbureau, u werkt met een vertrouwd en bewezen bedrijf voor bedrijfsontwikkeling.

Dankzij onze service kunt u er zeker van zijn dat wij niet alleen een functie hebben ingevuld, wij hebben u geholpen om een waardevol talent toe te voegen aan uw organisatie dat de komende jaren essentieel zal bijdragen aan uw organisatie.