Meer dan alleen advies.

Wij leven in een dynamische wereld, een wereld die continue aan verandering onderhevig is. En voor bedrijven betekent dat sneller dan ooit moeten inspelen op vragen vanuit de markt, sneller inspelen op de bewegingen in de globale economie en bouwen aan een strategische positie die duurzaam is en waarmee u zich langere tijd kunt meten met de concurrentie.

 

Om met uw organisatie in deze dynamische tijden een sterke positie te kunnen handhaven kunt u een beroep doen op de kennis en ervaring van Atomeus. Atomeus is veel meer dan alleen maar het zoveelste adviesbureau. Wij hebben alles in huis wat noodzakelijk is om bedrijven te helpen zich goed te positioneren in hun relevante markt, hun concurrentiepositie te versterken  en om uiteindelijk de strategische groei te bereiken waar ze naar op zoek zijn. Atomeus is er vooral op gericht om meer voor organisaties te betekenen dan wat algemeen van een adviesbureau wordt verwacht. Atomeus adviseert niet alleen, wij helpen u ook bij de gehele uitvoering. Samen met u ontwerpen wij een werkbare strategie en helpen u vervolgens deze van begin tot einde uit te voeren.

 

Kiest u voor een samenwerking met Atomeus, dan krijgt u onmiddellijk toegang tot onze dynamische wereld van bewezen bedrijfsoplossingen. Elk lid van ons specialistenteam staat klaar om u te ondersteunen, of het nu organisatorisch of via strategisch management, financieel management, innovatiemanagement of fiscaal management is. Uw unieke behoeften begrijpen is voor ons van het grootste belang. Vanuit die behoeften ontwerpen wij een strategie die naadloos aansluit op uw bedrijfsdoelstellingen. Vanaf dat moment zult u de groei zien waarnaar u op zoek was!

99%

Klantentevredenheid

Ons werk is af als onze opdrachtgever tevreden is met het eindresultaat. Wij denken op lange termijn met u mee en stoppen pas als wij voor u de beste oplossing hebben gevonden.

100%

Inzet van onze consultants

Alle onze projecten van 2019 en 2020 zijn gerealiseerd binnen de afgesproken tijdslijn.

100%

Advies op maat

Een standaardoplossing bestaat niet. Elke dag opnieuw bieden wij advies op maat dat volledig uniek is voor elke individuele klant.

100%

EU-dekking

Atomeus is over heel Europa aanwezig. Wij zijn dus slechts een eenvoudige oproep of muisklik van u verwijderd. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Referenties

Duurzame bedrijfsoplossingen

Wij weten dat u geen interesse hebt in een quick fix die snel helpt, maar ook snel weer is uitgewerkt. Dat is de reden waarom wij niet gewoon een pleister op de wond plakken; we bieden juist innovatieve oplossingen die uw team in staat stellen praktisch aan de slag te gaan en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om problemen op de lange termijn aan te kunnen pakken.

Een gemotiveerd team

Ons team werkt vanuit een natuurlijke passie en enorme toewijding om iets echt nieuws te kunnen bieden. Met ons team krijgt u toegang tot een groep door de wol geverfde professionals die hun expertise delen en betrouwbare service bieden. We houden van ons werk en zijn gemotiveerd om uw successen zeker te stellen.

Effectieve  middelen

Door de jaren heen hebben wij een groot kwalitatief netwerk opgebouwd waar ieder klant waar wij mee samenwerken kan profiteren. Als u met ons samenwerkt, krijgt u zowel toegang tot onze netwerk als tot onze expertise die u nodig heeft uw specifieke uitdaging op te lossen.

Strategisch management

Samen met u werken wij aan een effectieve en efficiënte strategie zodat uw bedrijf verder kan groeien. U krijgt van ons alle hulp en ondersteuning in het neerzetten van een route met deadlines en duidelijke richtlijnen. U kunt er op die manier van uitgaan dat ieder vastgesteld doel binnen budget en op tijd wordt gehaald.

Automatisering

Succesvolle organisaties ontkomen bijna niet meer aan automatisering. Veel ondernemers zijn zich hiervan bewust, maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. Of misschien heeft u al bepaalde processen binnen uw organisatie geautomatiseerd en zoekt u naar mogelijkheden om verder te automatiseren. In beide gevallen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze expertise.

Innovatie Management

Om succesvol te zijn in de wereld om ons heen, dienen bedrijven volop innovatief te zijn in alles wat zij ondernemen. Atomeus helpt u uw innovatieve ideeën uit te werken, zodat u zelfs in een verzadigde markt concurrerend blijft.

Fiscaal beheer

Belastingen goed beheren is essentieel voor uw bedrijf. Er zijn veel interessante mogelijkheden als het gaat om goed belastingbeheer - u moet gewoon weten waar u naar moet kijken. Atomeus helpt u graag hiermee.

Organisatiemanagement

Voor uw organisatie kan er altijd veel op het spel staan. In deze tijden is het leveren van topprestaties voor ieder bedrijf meer dan ooit van levensbelang. Wanneer u met Atomeus werkt, kunt u erop vertrouwen dat ons team van professionals ervoor zal zorgen dat uw organisatie de excellente prestaties levert die u vraagt.

Werving en detachering

Of u nu zoekt naar de invulling van één enkele functie of u wilt complete teams of afdelingen opzetten. Atomeus zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek in uw organisatie!

Ons werk

Bij Atomeus staan onze opdrachtgevers op de eerste plaats. Ons werk is namelijk pas af als onze opdrachtgevers tevreden zijn.

Wij adviseren u niet alleen, wij gaan nog een stap verder, wij voeren ook uit. Organisaties kiezen voor Atomeus vanwege onze persoonlijke benadering, een hoge mate van betrokkenheid en transparante communicatie. Wij streven er altijd naar de hoogste mate van tevredenheid te bereiken bij elke individuele opdrachtgever. Excellentie moet immers geen toeval zijn, maar een consistente prestatie.

Atomeus_ons werk_consultant

NEEM CONTACT OP

 

    Ik accepteer dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor meer informatie.

    Red contact keys on the computer keyboard, three-dimensional rendering