SECTOREN

Bij Atomeus zijn wij trots om te kunnen samenwerken met opdrachtgevers uit diverse sectoren. Zo zorgen wij ervoor dat u over voldoende middelen, oplossingen en expertise beschikt om uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Door onze ervaring in het bedrijfsleven, boekten we enorme vooruitgang in elk van de onderstaande sectoren. Wij blijven bovendien op zoek naar nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen en nieuwe strategieën om het succes van onze opdrachtgevers te garanderen.

AUTOMOTIVE SECTOR

 

Een handvol grotere marktleiders bepalen op dit moment het beeld van de hedendaagse autosector. Het verschil in deze sector wordt bepaald door een aantal softwareleveranciers en niche fabrikanten. Zo hebben wij bij Atomeus de juiste kennis en kunde in huis om voor u dat verschil te maken, wij kunnen er door middel van de juiste beheerservices voor zorgen dat uw bedrijf concurrerend blijft.

 

Atomeus heeft inmiddels al jarenlange ervaring weten op te bouwen in deze sector. Hier hebben we nauw samengewerkt met een aantal grote autofabrikanten. Zo hebben wij de verschillende bedrijfsprocessen geanalyseerd, hebben we diverse optimalisaties geformuleerd en deze ook doorgevoerd en diverse internal controls ontwikkeld. Ook hebben wij voor diverse grote namen in deze sector de externe dienstverlening weten te verbeteren, de kwaliteit van de interne processen naar een hoger plan te brengen en zo dus ook de tevredenheid van de klanten naar een hoger niveau te tillen.

BANKEN EN VERZEKERINGEN

 

De financiële sector van vandaag is snel aan het veranderen. Bedrijven die concurrerend willen blijven, moeten ervoor zorgen dat ze over het juiste strategische management en voldoende financiële middelen beschikken. Met jarenlange ervaring op het gebied van spaar- en handelsbanken, financiële instellingen en beleggingsondernemingen, staan wij klaar om u van dienst te zijn met uw financiële uitdagingen.

img_113881_digital_health_startups

Gezondheidszorg

 

Binnen de gezondheidszorg is communicatie van essentieel belang. Daarom wordt alles met betrekking tot de te verlenen zorg zorgvuldig vastgelegd. Toch komt het regelmatig voor dat er in de verbale, schriftelijke of digitale communicatie iets mis gaat. Dankzij de huidige technologische ontwikkelingen kunnen de meeste fouten worden voorkomen.

 

Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Big Data; Kunstmatige Intelligentie; Robotic Processing Automation (voor administratieve processen) en maatwerk oplossingen.

 

Door gebruik te maken van slimme technologieën kan veel efficiënter worden gewerkt. Foutenmarges worden daardoor verkleind en de (digitale) communicatie tussen bijvoorbeeld zorgverleners, zorginstellingen en andere instanties vergroot.

 

Steeds vaker wordt tegenwoordig in de gezondheidszorg gebruik gemaakt van zogenaamde workflow automatisering. Daarvoor bestaan standaard softwarepakketten, maar in de praktijk blijkt vaak dat deze niet, of net niet voldoen aan de specifieke wensen. In dat geval kan beter gekozen worden voor een maatwerk oplossing. Daardoor kan optimaal van de automatisering worden geprofiteerd.

 

Het is daarom heel belangrijk dat u zich, voordat u gaat investeren, goed laat adviseren door een deskundige, onafhankelijke partij. Wij van Atomeus beschikken over de benodigde expertise. Inmiddels hebben onze experts, in samenwerking met onze partners al diverse automatiseringsoplossingen en maatwerkoplossingen in de zorg succesvol geïmplementeerd.

 

Wij staan u graag vrijblijvend te woord om de mogelijkheden die er zijn met u te bespreken.

RETAIL SECTOR

 

De wereld van de detailhandel wordt gedreven door de wensen en eisen van de consument. En door de opkomst en verregaande groei van de e-commerce is de manier waarop consumenten hun producten en noodzakelijke diensten kopen volledig veranderd.

 

Atomeus helpt u om door middel van de allernieuwste technologieën de concurrentiepositie van uw bedrijf te versterken. Dag na dag werken onze teams van retailspecialisten samen met een groot aantal bedrijven en organisaties die concurrerend willen blijven en willen inspelen op de behoeften van hun consumenten. Zo hebben wij diverse organisaties geholpen bij het betreden van de Europese markt en zijn er door ons diverse applicaties ontwikkeld die een stimulans van de verkoop tot doel hebben.

IT-SECTOR

 

De IT-wereld is er één die continu aan verandering onderhevig is. Een wereld die nog nooit zo innovatief, geavanceerd en creatief is geweest als vandaag de dag. Samen met u zorgen wij ervoor dat u iedere kans optimaal benut, iedere ruimte voor de groei van uw bedrijf effectief benut en iedere leegte in de markt detecteert. Bij alles wat we voor u doen, werkt Atomeus altijd met de meest geavanceerde technologieën en methodes om u zo de beste oplossing te bieden.

 

Zo hebben wij inmiddels voor diverse organisaties de complete IT infrastructuur in kaart gebracht en hebben wij aan de hand daarvan meerdere optimalisaties doorgevoerd. Ook hebben wij een aantal bedrijven verder geholpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen door middel van maatwerkoplossingen, kunstmatige intelligentie en Robotic Proces Automation.

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

 

Atomeus is de specialist als het gaat om business development. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het tijd kost om een bedrijf of activiteit te ontwikkelen en om er iets van te maken dat in staat is duurzaam succes te behalen. In deze branche wordt er samen gewerkt met verschillende gespecialiseerde partijen op het gebied van innovatie, product- en dienstdiversificatie en bedrijfspositionering. En vanuit dat perspectief hebben wij inmiddels verschillende adviesbureaus geadviseerd op het gebied van diversifiëring van het dienstenaanbod en de penetratie van internationale markten.

Overheid

 

Jaarlijks worden er bij de overheid grote investeringen gedaan in het automatiseren van arbeidsprocessen. Dat is een goede zaak, want dan kan er met het geld van de belastingbetaler in andere belangrijke zaken worden geïnvesteerd. Toch zijn lang alle overheidsbedrijven nog niet zover geautomatiseerd als de huidige technologieën mogelijk maken.

 

Vele overheidsinstellingen hebben inmiddels wel al de toegevoegde waarde van automatisering ingezien en hebben al bepaalde processen geautomatiseerd. Toch is het zeker de moeite waard om met het oog op nieuwe ontwikkelingen de vinger aan de pols te houden. Zo is er bijvoorbeeld veel winst te behalen door gebruik te maken van Kunstmatige Intelligentie in combinatie met RPA en maatwerkoplossingen.

 

Het is in alle gevallen raadzaam om advies te vragen aan experts op het gebied van automatiseringen, voordat erin wordt geïnvesteerd. Wij van Atomeus beschikken over de nodige kennis en ervaring en kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn.

 

Onze experts hebben bewezen ervaring met onder andere Big Data, Kunstmatige Intelligentie, RPA en natuurlijk met maatwerkoplossingen. Als u op zoek bent naar een onafhankelijke, flexibele en bovenal integere partij, neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts kunnen dan samen met u kijken wat voor u de beste en voordeligste oplossing is.

114510239_l (1)