Robotic Automation As Service

Robotic Automation AS Service oftewel RAAS

 

Efficiëntie en efficiënt werken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Iedere leider zal het ongetwijfeld weten, uw medewerkers zijn de drijvende kracht achter uw onderneming. Zij hebben het vermogen om uw bedrijf naar een hoger level te tillen en de bedrijfsproductiviteit op het allerhoogste niveau te krijgen.

 

Om uw medewerkers te helpen het beste uit hen zelf te halen, kunt u nu vertrouwen op een krachtige dienst. Deze dienst ‘ RAAS’.

 

RAAS stelt uw team in staat efficiënter te werken en hun kostbare tijd te besteden aan werkzaamheden die meer waarde creëren voor de organisatie.

Wat is RAAS?

RAAS staat voor Robotic Automation As Service en maakt gebruikt van zogenaamde robotsoftware. Met behulp van deze software kunt u rekenen op een digitale oplossing die 24 uur per dag, 7 dagen per week werk uitvoert. U kunt er ook op rekenen dat met behulp van robottechnologie werkzaamheden op een efficiënte manier worden uitgevoerd, gemiddeld 274 keer sneller. Alle repetitieve en tijdrovende taken nemen wij voor u uit handen  door middel van onze RAAS service.

 

HOE WERKT HET?

 

U betaalt ons maandelijks een scherp vast tarief. U hoeft dus geen duur interne team op te zetten en in stand te houden of een externe partij in te huren tegen variabele, vaak hoge, tarieven. Neemt u bij ons een RAAS-abonnement af dan nemen wij het volledige RPA traject over, van ontwikkeling, monitoring en onderhoud. U huurt ons niet in voor één enkele taak of opdracht, u huurt ons in voor een complete service. U houdt hier mee te allen tijde uw software up-to-date en bent verzekert dat het software maximaal presteert.

De voordelen

De voordelen van een RAAS oplossing zijn vrij snel na de implementatie merkbaar. Door RAAS verhoogt u in uw organisatie efficiency, worden er kosten bespaart en bewaakt u de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Geen verassingen

Ontwikkeling van maatwerk software is vaak duur.

Heeft u bij ons een RAAS-abonnement dan kunt u uw dagelijkse werkzaamheden laten uitvoeren voor veel minder dan de kostprijs van maatwerksoftware of extra capaciteit. Hierdoor worden kosten bespaart, taken sneller en accurater uitgevoerd en is het risico op stagnaties in operaties significant verminderd.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.