Over ons

Wij zijn het atoom dat de basis vormt voor de drijvende kracht achter uw bedrijf.

Expertise

Samen met ons team van internationale experts  helpen wij onze opdrachtgevers de meest complexe vraagstukken te beantwoorden. Wij delen met u onze kennis, en onze ervaring om specifieke organisatorische doelstellingen te kunnen waarmaken.

 

Zo kunnen wij een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf opstellen. Een samenwerking met ons stelt uw organisatie in staat doelstellingen te realiseren.

 

Hoe doen  wij dit? 

Atomeus biedt meer dan enkel advies. Wij adviseren en implementeren. Hierdoor zijn wij in staat de juiste resources aan te wenden voor uw organisatie.

Onze missie
Het leveren van duurzame en superieure bedrijfsoplossingen.

 

 

Goed advies is maar de helft van het werk, de andere helft is de kwaliteit van de uitvoering in een organisatie. Zonder een uitstekende uitvoeringsmethode is advies niet effectief. Om maximale waarde te creëren voor  onze opdrachtgevers, bieden wij zowel consulting als implementatie als dienst.

Onze visie
Onze visie is om de beste bedrijfsoplossingen aan te bieden over de gehele wereld.

 

 

Dit doen wij door onze  opdrachtgevers te helpen bij het maken van indrukwekkende, unieke en duurzame verbeteringen binnen hun organisatie.

 

Wij geloven dat het oplossen van complexe bedrijfskwesties een team vereist dat over de expertise, de motivatie en de middelen beschikt om feilloze resultaten te bieden, en wij hebben onze organisatie rondom deze kernwaarde opgebouwd.  Door gebruik te maken van een unieke combinatie van daadkrachtige en impactvolle strategieën en sublieme executie streven wij ernaar om onze opdrachtgevers marktleiders te maken in hun sector.

Onze principes

Als u samenwerkt met Atomeus, kunt u verwachten dat de diensten die wij bieden aan de volgende waarden voldoen:

 

Integriteit, eerlijkheid en respect: Onze waarden draaien om eerlijkheid, integriteit en respect; dit zijn de belangrijkste morele principes die aan de basis staan van ons bedrijf.

 

Loyaliteit: Wij geloven dat succes op de lange termijn alleen bereikt kan worden door loyaliteit en streven ernaar om onze loyaliteit aan onze opdrachtgevers en onze medewerkers altijd te tonen.

 

Excellentie: Wij geloven in voortdurende verbetering en het leveren van excellentie. Voor ons is excellentie niet zomaar een trefwoord. Het is iets wat wij met trots nastreven in al onze projecten.

 

Teamwork: Onze grootste kracht is ons team. Wij werken samen, delen ideeën, leren van elkaar en geloven in de kracht van een sterk team. Wij investeren een aanzienlijk deel van onze winst in de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten. Wij streven er altijd naar om onze teams te stimuleren zodat ze hun volledige potentieel bereiken en de beste versie van zichzelf worden.

 

Flexibiliteit: Atomeus past zich aan. Wij zijn flexibel en beschikken over de ervaring en middelen om op of af te schalen op een efficiënte en effectieve manier.

 

Innovatie: Innovatie is onze drijvende kracht! Wij bevinden ons in de voorhoede van nieuwe ideeën en graven altijd dieper in onze creativiteit.

 

Klantgericht: De behoeften en wensen van onze klanten zijn voor ons zeer belangrijk. Wij werken nauw met hen samen om er zeker van te zijn dat aan al hun behoeften wordt voldaan.

 

Resultaat gericht: We zijn een resultaat gericht bedrijf en geloven dat wij door voortdurend de uitdaging aan te gaan en moeilijkheden het hoofd te bieden, wij  als organisatie kunnen verbeteren en groeien. Onze ontwikkeling ligt in de kwaliteit van de projecten die wij leveren, de innovatieve strategieën die wij formuleren en uitvoeren, onze winst en de grootte van ons bedrijf.

 

Toewijding: Wij zijn zeer toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en wij houden nooit op te verbeteren.

 

Duurzaamheid: Het samen creëren van een ecosysteem waarin wij het milieu respecteren is van essentieel belang. Wij werken er hard aan om milieuvriendelijke processen in onze organisatie te stimuleren

 

Vertrouwelijkheid: Vertrouwelijkheid is cruciaal. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie die klanten en werknemers ons toe vertrouwen, veilig is en blijft.