Over ons

Wij zijn het atoom dat de basis vormt voor de drijvende kracht achter uw bedrijf.

Op een gegeven moment kan de groei van uw bedrijf afvlakken; misschien gaat mis wat eerder goed ging, of neemt de focus en het momentum af. Nieuwe ideeën en innovatie zorgen ervoor dat u voorop blijft lopen en wakkeren de passie en kracht weer aan. Net zoals het kleine atoomdeeltje brengt Atomeus uw bedrijf terug naar het hoogste niveau van innovatie en energie. Als ervaren en toonaangevend consultancybedrijf synchroniseert Atomeus met uw bedrijf om samen te werken aan een winnende strategie zodat u altijd op het scherpst van de snede blijft en ook op de lange termijn successen behaalt.

 

Expertise

Wij delen met u onze kennis, onze wijsheid en onze ervaring om uw specifieke behoeften te kunnen waarmaken. Zo kunnen wij een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf samen met u opstellen. Een samenwerking met ons stelt u in staat om uw doelstellingen met hernieuwde kracht en vastberadenheid te realiseren.

 

Atomeus biedt meer dan enkel advies. Wij voorzien onze consultancy van doortastende actie en opvolging en stoppen pas als u tevreden bent.

Onze missie
Atomeus’ missie is om het potentieel van elk bedrijf waar wij mee samen werken en waar wij advies aan geven te maximaliseren, wat de uitdaging ook is.

 

  • Wij zijn er altijd om te luisteren en erkennen uw uniekheid.
  • Wij passen ons advies altijd aan op uw bedrijfsbehoeften omdat wij weten dat een one size fits all-aanpak niet werkt.

 

Wij geloven in het combineren van gedurfd advies met gedurfde actie. Wij geloven dat de resultaten gezien en gemeten moeten worden binnen een partnerschap en dat duidelijke communicatie in dit kader essentieel is. Wij streven ernaar om met onze partners altijd een duidelijke en toegankelijke dialoog te onderhouden.

Onze visie
Transformeren hoe bedrijven werken en succes behalen!

 

 

Onze visie is om onze klanten te helpen bij het maken van indrukwekkende, unieke en duurzame verbeteringen binnen hun bedrijf.

Uw succes is ons succes, en dat nemen we niet licht op. Wij geloven dat het oplossen van complexe bedrijfskwesties een team vereist dat over de expertise, de kennis en de motivatie beschikt om feilloze resultaten te bieden, en wij hebben onze organisatie rondom deze kernwaarde opgebouwd. Wij zijn een organisatie die gedreven wordt door waarden, en onze waardengedreven aanpak onderscheidt ons van de rest. Door gebruik te maken van een unieke combinatie van daadkrachtige en impactvolle strategieën, streven wij ernaar om met u een samenwerkingsverband te vormen, waarbij wij samen innoveren.

Onze principes

Als u samenwerkt met Atomeus, kunt u verwachten dat de diensten die wij bieden aan de volgende waarden voldoen:

 

Integriteit, eerlijkheid en respect: Onze waarden draaien om eerlijkheid, integriteit en respect; dit zijn de belangrijkste morele principes die aan de basis staan van ons bedrijf.

 

Loyaliteit: Wij geloven dat succes op de lange termijn alleen bereikt kan worden door loyaliteit en streven ernaar om onze loyaliteit aan onze klanten en onze medewerkers altijd te tonen.

 

Nederigheid: Wij houden onze rug recht en ons hoofd opgeheven, maar steeds vanuit het perspectief van ervaring en wijsheid, niet vanuit arrogantie.

 

Excellentie: Wij geloven in voortdurende verbetering en het leveren van excellentie. Voor ons is excellentie niet zomaar een trefwoord. Het is iets wat wij met trots nastreven in al onze projecten.

 

Teamwork: Onze grootste kracht is ons team. Wij werken samen, delen ideeën, leren van elkaar en geloven in de kracht van een sterk team. Wij investeren een aanzienlijk deel van onze winst in de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten. Wij streven er altijd naar om onze teams te stimuleren zodat ze hun volledige potentieel bereiken en de beste versie van zichzelf worden.

 

Flexibiliteit: Atomeus past zich aan. Wij zijn flexibel en beschikken over de ervaring en middelen om op of af te schalen op een efficiënte en effectieve manier.

 

Innovatief: Innovatie is onze drijvende kracht! Wij bevinden ons in de voorhoede van nieuwe ideeën en graven altijd dieper in onze creativiteit.

 

Klantgericht: De behoeften en wensen van onze klanten zijn voor ons zeer belangrijk. Wij werken nauw met hen samen om er zeker van te zijn dat aan al hun behoeften wordt voldaan.

 

Waardengedreven: We zijn een waardengedreven bedrijf en geloven dat wij door voortdurend de uitdaging aan te gaan en moeilijkheden het hoofd te bieden, wij  als organisatie kunnen verbeteren en groeien. Onze ontwikkeling ligt in de kwaliteit van de projecten die wij leveren, de innovatieve strategieën die wij formuleren en uitvoeren, onze winst en de grootte van ons bedrijf.

 

Toewijding: Wij zijn zeer toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en wij houden nooit op te verbeteren.

 

Duurzaamheid: Het samen creëren van een ecosysteem waarin wij het milieu respecteren is van essentieel belang. Wij werken er hard aan om milieuvriendelijke processen in onze organisatie te stimuleren

 

Vertrouwelijkheid: Vertrouwelijkheid is cruciaal. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie die klanten en werknemers ons toe vertrouwen, veilig is en blijft.