Zorgeloze detachering in de IT

Detachering in de IT kan soms lastig zijn. Er zijn talloze eisen waar potentiële werknemers aan moeten voldoen om goed mee te kunnen draaien in een bedrijf. Bij Atomeus weten we precies hoe we dit moeten aanpakken. Wij kijken naar het totale pakket en hebben dus niet alleen oog voor algemene kwalificaties. Dit resulteert vrijwel altijd in uitstekende matches, waar zowel de werkgever als de werknemer tevreden mee zijn. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? U leest het hier.

Verschillende expertises

Als detacheringsbureau in de IT weten we als geen ander dat er behoefte is aan allerlei verschillende soorten kandidaten. Zo kan het zijn dat er in drukke tijden een tekort is aan tijdelijke medewerkers die op de korte termijn aan de slag kunnen. Daarnaast zijn er uiteraard ook permanente openingen die gevuld moeten worden. Wat dat betreft bent u bij Atomeus aan het juiste adres. Wij kunnen u zelfs helpen met het bemannen van hele divisies, zowel tijdelijk als permanent.

 

Over onze werkwijze

Zoals gezegd draait het in de IT bij detachering niet alleen om de algemene kwalificaties van de sollicitanten. Uiteraard spelen relevante werkervaring en behaalde diploma’s een belangrijk rol, maar er is meer. Zo is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat een persoon goede communicatievaardigheden heeft en de ambitie heeft om zo goed mogelijk werk af te leveren. Onze recruiters zijn getraind om te beoordelen of iemand deze eigenschappen heeft. En pas als we zeker weten dat de kandidaat aan al uw eisen voldoet, stellen we deze persoon aan u voor. Het is vervolgens aan u om te bepalen of u de sollicitant ook daadwerkelijk een dienstverband aan wilt bieden. Zo gebruiken wij onze detachering in de IT om u volledig te ontzorgen. Om detachering betaalbaar te maken voor onze opdrachtgevers werken wij met zowel vaste uurtarieven als vaste dagtarieven.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.