Fiscale detachering

Fiscale detachering, talent wanneer u er aan toe bent

Stapelt uw administratie zich maar op, denk eens aan fiscale detachering. Detacheren betekent dat we ons personeel aan u uitlenen voor een langere periode. We begrijpen dat u andere activiteiten hebt binnen uw bedrijf waar u het al druk genoeg mee heeft. U wilt zich dan niet bezighouden met belastingaangiften, het opstellen van protocollen en met de wet- en regelgeving. Detachering op fiscaal biedt u nieuwe mogelijkheden en meer ruimte zodat u precies kunt doen wat nodig is binnen het bedrijf.

Wat fiscale detachering inhoudt

Wij als fiscaal detacheringsbureau weten precies wat u nodig heeft. U heeft iemand nodig die zich bezighoudt met voorbereidende maar ook uitvoerende taken. Deze taken hebben allen betrekking op belastingaangiften en andere fiscale zaken. Het kan zo zijn dat de kandidaat het algemene aanspreekpunt wordt voor alle belastingzaken. Hij houdt zich bezig met het samenstellen en controleren van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting. Daarnaast is hij ook de contactpersoon voor interne en externe contacten wat betreft de aangiften. Hij voert het contact met gemeenten, overheidsinstellingen en de Belastingdienst. Het vertalen van ontwikkelingen naar verbeteringsvoorstellen, opstellen van protocollen en de hantering van de fiscale wet- en regelgeving behoren ook tot zijn takenpakket.

 

De kracht van de fiscalist

Een fiscalist is een echte professional en wordt ook regelmatig belastingadviseur genoemd. Een goede en professionele fiscalist is sterk analytisch en heeft een kritisch vermogen. Hij is goed in het contact onderhouden, werkt erg secuur en stelt zich flexibel op. Het is belangrijk dat hij cliënt gericht denkt en hij doet er alles aan om het beste uit de organisatie te halen. Laat het nu net zo zijn dat wij een aantal geschikte kandidaten voor u hebben die staan te popelen om voor u aan de slag te gaan.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.