Finance detachering

Finance detachering, tot uw dienst

Voor finance detachering kunt u bij ons terecht. U zult het wel merken de werkdruk voor het personeel neemt toe, werknemers hebben het te druk en kunnen hun taken niet afkrijgen. Zij willen zich blijven ontwikkelen maar er is teveel werk en weinig capaciteit. Wij stellen u alleen voor aan kandidaten waar we achter staan. De kandidaten zijn hoog opgeleid en beschikken over veel vakkennis. We bemiddelen bij het vinden van de geschikte kandidaat maar u maakt uiteindelijk de keuze. Door middel van maatwerk brengen wij advies uit en voorzien we in actuele arbeidsmarktkennis. Wij helpen u met het invullen van een strategische en operationele behoefte aan personeel.

Door middel van finance detachering in ontwikkeling blijven

Binnen de finance gaat de automatisering in een razendsnel tempo. De professionals binnen deze sector moeten zich blijven ontwikkelen. Training en kennisuitwisseling zijn hierbij de key. Wij helpen u met kennisdeling en detachering op finance niveau. We organiseren evenementen en scholen bij als het gaat over finance en risico’s. U kunt op basis van tijdelijke ondersteuning uw organisatie kracht bijzetten. Wij zijn een transparant finance detacheringsbureau waarbij de echte professionals, continu blijven leren en dit kunnen toepassen binnen uw bedrijf.

 

Terugwinnen het vertrouwen

Binnen de financiële sector staat u voor een grote uitdaging. Door de bancaire crisis is het moeilijk om het vertrouwen van de consument weer terug te winnen. Banken en verzekeraars hebben te maken met een strenge wet- en regelgeving. Daarnaast zorgt de opkomst en de groei van online verkoop voor een andere vorm van dienstverlening. Professionals krijgen steeds meer te maken met automatisering van accountingprocessen, er is sprake van reorganisatie, overname en fusies maar ook het toezicht wordt strenger. We helpen u met de invulling van uw wervingsbehoefte. Waarom niet kiezen voor detachering op finance gebied?

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.