De beste detachering in de zorg

Wilt u geholpen worden met detachering in de zorg? Neem dan eens een kijkje op de website van Atomeus. Wij zijn een detacheringsbureau met recruiters die gespecialiseerd zijn in allerlei verschillende sectoren. Van automotive tot financieel en van IT tot gezondheidszorg. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan verder.

Detachering in de zorg: hoe doen wij dat?

De focus ligt in de zorg bij detachering vaak op het beoordelen van werkervaring en diploma’s. Hoewel dit natuurlijk belangrijke factoren zijn, weet iedereen die in de gezondheidszorg werkt dat ook karakter, doorzettingsvermogen en communicatievaardigheden een grote rol spelen. Daarom besteden we ook hier tijdens het selectieproces veel aandacht aan. We kijken naar persoonlijke ambities, talent en de manier waarop een persoon zichzelf presenteert. Op basis hiervan stellen we een advies voor u samen, waarna u zelf het laatste woord heeft.

 

Wat bieden wij?

Als detacheringsbureau in de zorg bieden wij het volledige pakket aan. Dat betekent dat we ons niet alleen bezig houden met het zoeken van kandidaten, maar ook met de gehele daarop volgende selectieprocedure. We regelen de sollicitatiegesprekken, houden u en de kandidaten op de hoogte van eventuele ontwikkelingen en maken een uiteindelijke selectie. Hierbij maakt het niet uit of u op zoek bent naar een medewerker voor een tijdelijke of een permanente functie. We kunnen zelfs hele afdelingen bemannen. Om detachering betaalbaar te maken voor onze opdrachtgevers werken wij met zowel vaste uurtarieven als vaste dagtarieven. Kortom, we doen er alles aan om u helemaal te ontzorgen.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.