Detachering RPA consultant

Detachering van een RPA consultant, een echte toegevoegde waarde

Wij helpen u bij de detachering van een RPA consultant. We leven in een snel veranderende wereld en het is belangrijk dat u hierin meegaat. U kunt bij ons een werknemer inhuren die beschikt over de juiste capaciteiten. Zij hebben een frisse blik omdat zij ervaring op hebben gedaan bij diverse bedrijven en zitten niet vast aan een en dezelfde werkwijze. U haalt waardevolle kennis binnen en hier kunt u op termijn de vruchten van plukken.

Detachering van een RPA consultant zorgt voor minder risico’s

Als detacheringsbureau van een RPA consultant zijn wij de werkgever. Wij verzorgen loondoorbetaling als er sprake is van ziekte. We spreken samen een overeenkomst af met proefperiode. Door de flexibiliteit van ons is er voor u ook meer mogelijk. Detachering van een RPA consultant is nodig omdat je hen voor een kortere periode inhuurt om kennis en ervaring met uw organisatie te delen. Zij beginnen met het beoordelen van de processen binnen uw bedrijf, welke het meeste baat hebben bij automatisering. De RPA consultant stelt een adviesrapport op over hoe deze processen kunnen worden ingericht. Uw overige medewerkers worden door deze consultants getraind en krijgen op die manier de benodigde vaardigheden mee.

Vormgeving van het ‘Automation first ’ tijdperk

Een RPA consultant ontwikkeld en configureert intelligente software robots. Deze robots zijn er om bedrijfsprocessen voor uw klanten vorm te geven. De consultant biedt innovatieve technische oplossingen. RPA betekent dan ook Robotic process automation. De bots moeten worden geprogrammeerd om het nieuwe proces gedeeltelijk of volledig uit handen te laten nemen. De taken zijn erg arbeidsintensief en de consultant moet over de juiste proceskennis beschikken. Deze mensen zijn schaars en daarom bieden wij hiervoor een oplossing zodat uw bedrijf toch mee kan in het ‘automation first’ tijdperk.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.