Detachering projectmanager

Wij helpen u bij de detachering van de ideale projectmanager

Wij begrijpen dat u kiest voor de detachering van een projectmanager. Een projectmanager is effectief en efficiënt. Hij weet van langdurige en complexe projecten iets behapbaar te maken. De projectmanagers die we hebben zijn zeer ervaren. Zij hoeven niet tot nauwelijks worden ingewerkt en kunnen bij uw bedrijf meteen aan de start.

Detachering van een projectmanager is zo slecht nog niet

Projectmanagers zijn erg gewild in deze tijd, waarom zou u niet kiezen voor detachering van een projectmanager? U zit met hoge nood en wij kunnen het oplossen. Wanneer u kiest voor een van de projectmanagers kunt u ervoor kiezen of u langdurig wilt samenwerken of dat u een bepaalde termijn afspreekt. Er zitten dus verder geen risico’s verbonden aan het detacheren. Een projectmanager is van nature sociaal en communicatief krachtig. Binnen uw organisatie kan de projectmanager dus ook het contact met interne relaties en externe relaties onderhouden.

 

De projectmanager vertaalt uw ideeën in concrete acties

De projectmanager vertaald de klantvragen van uw bedrijf in een offerte en maakt hierop volgend een concreet projectplan. Hij gaat op zoek naar de juiste expertises binnen uw bedrijf om een krachtig team te vormen. Hij leidt het project en het team, zorgt voor de juiste informatievoorziening, zorgt voor de planning, bewaakt de kwaliteit en houdt rekening met de kosten en de risico’s die eraan verbonden zijn. Daarnaast wordt uw personeel er beter van doordat hij intern informatie en kennis overdraagt. Als klap op de vuurpijl zorgt de projectmanager er ook nog eens voor dat het relatienetwerk van zakelijke klanten en eventuele partners wordt onderhouden en kan worden uitgebreid. Wie zit er nou niet te wachten op zo’n duizendpoot die ook nog eens direct aan de slag kan? Wij als detacheringsbureau hebben zo’n projectmanager.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.