Detachering proces analist

Bij ons kunt u terecht voor de detachering van een proces analist

Wij verzorgen detachering van een proces analist. Hij is iemand die bedrijfsprocessen ontwerpt, analyseert en implementeert. Een proces analist kan voor het bedrijf waar hij voor werkt het bedrijfsproces oppakken maar ook voor externe klanten. Hij is dan een onafhankelijk adviseur. Detacheren betekent dat u personeel inhuurt via een detacheringsbureau voor een proces analist. Wij zijn het bureau en u detacheert. U bent daarmee onze opdrachtgever. Wij zijn verantwoordelijk voor de werkgeversrisico’s bij ziekte.

De voordelen van detachering van een proces analist

Bij ons kunt u terecht voor het detacheren van personeel. Het voordeel is dat u gemakkelijk aan hoogopgeleid personeel kunt komen. Heeft u te weinig personeel vanwege zwangerschapsverlof? Of heeft u ziektevervanging nodig? Of is het gewoon erg druk en wilt u extra ondersteuning? Wij maken een selectie van de beste proces analisten die we hebben. U kunt ze vervolgens uitnodigen op sollicitatiegesprek zodat u kunt kijken of deze persoon bij uw bedrijf past. Onze proces analisten hebben ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven waardoor ze bezitten over brede kennis. Een ander voordeel is dat we een tijdelijke overeenkomst met u afsluiten. Mocht het dus financieel niet haalbaar zijn om de detachering van een proces analist verder door te zetten zit u niet gebonden aan een langdurig contract en u hoeft geen eigen personeel te ontslaan als u in financiële onzekerheid verkeerd.

 

De perfecte kandidaat

Een proces en data analist houdt zich bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor onze opdrachtgevers. Ook werkt hij mee aan het vaststellen en de verbetering van informatievoorziening. Hij toetst de kwaliteit van processen zodat deze verbeterd kunnen worden en de performance toeneemt. Hij kan optreden als adviseur op het gebied van proces en data optimalisatie.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.