Alles wat u moet weten over detachering in de gezondheidszorg

Bent u op zoek naar recruiters die u kunnen helpen met detachering in de gezondheidszorg? Neem dan een kijkje op de website van Atomeus. Atomeus heeft zich namelijk gespecialiseerd in het vinden van de beste kandidaten voor functies in allerlei verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg. Meer weten? Lees dan verder.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer wij in de gezondheidszorg met detachering aan de slag gaan, kijken we naar een aantal factoren:
• Kwalificaties. Het is uiteraard belangrijk om te weten of de kandidaten de juiste kwalificaties heeft voor de functie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan relevante werkervaring en afgeronde opleidingen.
• Persoonlijke ambities. Banen in de gezondheidszorg bieden veel groeimogelijkheden. We kijken dus ook naar de persoonlijke ambities van de kandidaat en of deze overeenkomen met wat u van hen verwacht.
• Karakter en overtuigingen. Voor veel functies in de gezondheidszorg geldt dat mensenkennis en sociale vaardigheden een grote rol spelen. Het is dus belangrijk dat het karakter van de sollicitant hier geschikt voor is. Ook persoonlijke overtuigingen kunnen hierbij van belang zijn.

Op basis van deze informatie beoordelen onze recruiters of een persoon al dan niet geschikt is voor de baan. Pas als we hier 100% zeker van zijn, stellen we de geselecteerde kandidaten aan u voor, waarna u een keuze kunt maken.

 

Allerlei verschillende functies

Als detacheringsbureau in de gezondheidszorg zijn we gespecialiseerd in het vinden van geschikte kandidaten voor verschillende posities. Dus heeft u iemand nodig voor een tijdelijke of permanente functie? Geen probleem. Wij kunnen zelfs hele afdelingen of divisies voor u bemannen met talentvolle medewerkers.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.