Detachering financiële professionals

Detachering van financiële professionals is andere koek

Wij van Atomeus zijn gespecialiseerd in de detachering van financiële professionals. We bieden verschillende soorten kandidaten, welke kunnen worden ingezet als interim of in vast dienstverband. We hebben geschikte mensen op elk niveau van analist tot auditor en van adviseur tot controller. Echter is het vinden van een financiële professional wel andere koek.

Wij regelen de detachering van financiële professionals

Op het moment dat iemand waarmee u samenwerkt precies weet wat u bedoelt en dat al uw plannen die in uw hoofd zaten concreet worden, dan weet u dat u de juiste voor u hebt. Onze financiële professionals hebben aan een woord genoeg en weten precies wat hen te doen staat. Ze denken met u mee en stellen de juiste vragen. Zij kijken hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan uw organisatie. Wij helpen u de juiste te vinden, te selecteren, zorgen dat ze zich blijven ontwikkelen, sturen ze aan en regelen alle financiële verantwoordelijkheden. Je doelen worden sneller en beter gerealiseerd op het moment dat u een professional voor u heeft. Het voordeel is ook dat het geld bespaard doordat u deze expert niet meer hoeft in te werken. Zij kunnen u net een andere kijk geven op uw organisatie door de jarenlange ervaring.

 

Continu in beweging

De financiële sector was nog nooit eerder zo in beweging als nu. Als eigenaar van uw bedrijf wilt u van toegevoegde waarde zijn en net iets meer kunnen bieden dan uw concurrenten doen. U moet efficiënt inspelen op veranderingen binnen de maatschappij. Wij als detacheringsbureau voor financiële professionals bieden u hulp aan met betrekking tot capaciteit binnen uw bedrijf. We werken met gekwalificeerde mensen die al jarenlange ervaring hebben op het gebied van financiën. U kunt hen inschakelen voor belastingaangiften, pensioenadvies, belastingadvies en financiële begeleiding.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.