Detachering financieel personeel

Detachering van financieel personeel, de juiste persoon op de juiste plek

Wij zijn de specialist als het gaat om werving & selectie en projectmatige detachering van financieel personeel. We hebben veel tevreden opdrachtgevers die ons regelmatig weer inschakel, daar zijn we super blij mee. Wij zoeken voor u als opdrachtgever de beste financiële medewerkers, of het vast of tijdelijk betreft maakt niet uit. We weten als geen ander hoe belangrijk personeel is en hoe vaak het voor komt dat u eigenlijk te weinig personeel heeft. We weten exact hoe we effectief kunnen omgaan met een vaste of tijdelijke behoefte aan personele versterking als het gaat om financiële diensten. Wij als detacheringsbureau voor financieel personeel, adviseren u over de juiste specialist zodat u de juiste persoon heeft die op de goede plaats zit.

Hoe detachering van financieel personeel werkt

Er bestaat een database van financiële alleskunners waar wij regelmatig persoonlijk contact mee hebben. De medewerker treedt niet in dienst van uw organisatie. Dat betekent dus ook dat wij de betalingen regelen en dat in de detacheringsovereenkomst afspraken worden gemaakt over de te maken uren. Wij factureren dan naar u als opdrachtgever. Tijdens de periode van de detacheringsovereenkomst blijven we betrokken en nemen we regelmatig contact met u op en ook met de gedetacheerde. We gaan evalueren en kijken wat er nog beter kan. Detachering van financieel personeel was nog nooit zo makkelijk.

 

Verschillende functies

Zoekt u personeel voor financiële werkzaamheden? Iemand die u kan helpen met het beheren van financiën of zoekt u iemand ter ondersteuning van uw team? Binnen de financiële sector kunt u bij ons terecht voor een administratief medewerker, administratieve medewerkers, een debiteurenbeheerder, credit controllers, crediteurenadministrateurs, allround administrateurs en assistent accountants. Toch op zoek naar een andere rol? Stuur ons een e-mail, dan kunnen we u altijd helpen.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.