Detachering financieel adviseur

Detachering van een financieel adviseur

Inzicht in uw persoonlijke situatie en van uw klanten, detachering van een financieel adviseur biedt mogelijkheden. Een goede en zelfstandige financieel adviseur is erg prijzig, hij kost al snel tussen de 150 en 200 euro per uur. Detachering van een financieel adviseur biedt dan meer mogelijkheden. Hij adviseert bij het maken van belangrijke en vaak ingewikkelde financiële beslissingen. Het is dus noodzakelijk dat u hier een echte professional voor inschakelt en wij als detacheringsbureau leveren die financieel adviseur.

Detachering van een financieel adviseur kan op verschillende manieren

Iedere professional bij ons beschikt over een officiële vergunning van de Authority for the Financial Markets. Wij hebben diverse financiële adviseurs in huis. Zij kunnen u helpen met een bankspaarrekening of een koopsompolis. Zij kunnen u ook helpen bij het inzicht verkrijgen van uw financiële situatie en dat van uw klanten en zoekt daarbij naar de beste oplossingen. Zij kunnen ook als bemiddelaar fungeren bij het sluiten van een overeenkomst. Een financieel adviseur is goed in het verkopen van producten, kan goede aanbevelingen doen en heeft kennis over mogelijkheden die een bank kan bieden en heeft kennis over de producten die de bank bezit.

 

Altijd de juiste oplossing

Onze financiële adviseurs hebben een zorgplicht. Dat betekent dat zij u geen complex product mogen verkopen wat niet bij u zou passen. Dit is vastgesteld in de Wet Financieel Toezicht. Het is mogelijk dat de adviseur u of uw klant een test laat doen zodat hij kan inschatten of u over genoeg kennis betreffende het product beschikt. Het voordeel van een financieel adviseur is dat hij ook offertes op kan stellen voor klanten. Hij probeert klanten te werven en hij zorgt dat hij de klanten die er al zijn op de hoogte houdt van vernieuwingen binnen de wet- en regelgeving.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.