Hulp bij detachering in de automotive sector

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen door middel van detachering in de automotive sector? Dan bent u bij Atomeus aan het goede adres. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring in het vinden van de beste medewerkers voor uw bedrijf. Ze kijken niet alleen naar kwalificaties, maar ook naar talent, karakter en persoonlijke ambities. Zo weet u zeker dat u profiteert van de beste kandidaten voor uw functie. Klinkt goed, toch?

Over ons

Wij van Atomeus hebben veel ervaring met het organiseren van detachering in de automotive sector. We weten dan ook precies hoe we het beste aan uw specifieke eisen kunnen voldoen, ongeacht waar u naar op zoek bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
• Een medewerker voor een tijdelijke of permanente functie vinden.
• Het bemannen van een gehele afdeling of divisie.
• Het vinden van medewerkers die op korte termijn aan de slag kunnen.
• Het recruteren van specialisten in allerlei vakgebieden.
• Om detachering betaalbaar te maken voor onze opdrachtgevers werken wij met zowel vaste uurtarieven als vaste dagtarieven

Kortom, alles wat u nodig heeft om uw bedrijf zo effectief mogelijk te runnen.

 

Waar kijken we naar?

Als detacheringsbureau voor de automotive sector houden we ons bezig met het vinden van geschikte kandidaten. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat maakt de ene persoon nu beter dan de andere. Uiteraard spelen opleiding en kwalificaties hierbij een grote rol. Toch is dat niet het enige waar wij naar kijken. We letten namelijk ook op persoonlijke eigenschappen van de sollicitant. Zo vinden we het belangrijk dat iemand persoonlijke ambities heeft, passende idealen en overtuigingen en een goed karakter. Dit zijn namelijk stuk voor stuk factoren die bepalen of een persoon ook daadwerkelijk geschikt is voor de functie. En dat is nu precies wat automotive detachering nu zo interessant maakt.

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.