DATA-SCAN

    DATA-SCAN: VAN DATA NAAR WAARDE.

Data is voor alle bedrijven een van de meest waardevolle bronnen van informatie die men zich maar kan bedenken. Jammer genoeg worden bedrijven nog te weinig aangestuurd op basis van concrete data. Hierdoor lopen zij veel inkomsten, kansen en successen mis, waardoor een stevige positie veroveren in een dynamische markt lastige kan zijn.

 

Met de unieke Data-Scan service van Atomeus, ontvangt u van ons niet alleen rapportages, maar ook een compleet pakket aan praktische adviezen en oplossingen waarmee u uw bedrijf de juiste richting op kunt sturen. Door deze Data-Scan service krijgt u een goed inzicht in alle, complexe, data en informatiestromen die uw bedrijfsvoering vooruit helpen.

Voordelen voor uw beveiliging

Uw bedrijfsgegevens zijn een van de belangrijkste en meest waardevolle aspecten van uw bedrijf. Het is een bezit dat op bijna oneindige manieren kan worden gebruikt om uw bedrijf vooruit te helpen. Partijen met minder goede bedoelingen kunnen echter uw bedrijfsdata ook stelen en zo uw bedrijf flinke schade laten oplopen.

 

Met onze Data-Scan service brengen wij risico’s in uw beveiligde netwerk in kaart. Hierdoor bent proactief uw organisatie aan het beschermen in plaats van reactief acties aan het ondernemen en achter de feiten aanlopen.

Beheer uw data

Data van uw bedrijf beschikbaar en toegankelijk maken is maar een klein onderdeel van het dataproces. De uitdaging ontstaat er als data continu beheert moet worden en effectief ingezet moet worden om besluitvorming sneller en effectiever te realiseren. Wij zien dat veel bedrijven hier tegenaan lopen, maar met de Data-Scan service van Atomeus kunnen wij dit samen realiseren. Wij helpen u met het navigeren door deze complexe materie. Dat doen wij door uw bedrijfsdata te organiseren, te structuren en om te zetten in praktische management informatie.

 

Hierdoor bent u in control. Zo kunt u daadwerkelijk uw bedrijfsdata beheren om beter onderbouwde beslissingen te nemen bij het lanceren van producten of diensten, oudere systemen te evalueren of beveiligingsmaatregelen te herzien. Het begint bij controle over uw data.

Complete scan

Deze service is meer dan alleen maar het simpelweg scannen van alle informatie die uw bedrijf in het verleden heeft verzameld; het is een scan waarbij risico’s, en opportunity’s in kaart worden gebracht. Met onze Data-Scan kunnen wij data van het verleden, heden en een mogelijke scenario’s van de toekomst in kaart brengen. Alhoewel het niet mogelijk is om de toekomst te voorspellen trachten wij wel zo veel mogelijk realistische scenario’s in kaart te brengen op basis van patronen in data.

 

Kortom met onze Data-Scan richten wij ons op drie dimensies van tijd:

  • Het verleden – Historische data
  • Heden – Real-time data
  • Een mogelijke toekomst – Voorspellende analyses

 

Door onze unieke aanpak, kunnen wij data praktisch toepasbaar maken voor uw organisatie.

Wat kunt u van ons verwachten?

Maakt u gebruikt onze dienstverlening, dan kunt u rekenen op:

 

  • Persoonlijke aanpak: Wij gaan veel verder dan alleen uw bedrijfsdata analyseren. De behoeften van uw bedrijf zal altijd voorop worden gesteld. Wij begeleiden u door het gehele traject om volop gebruik te kunnen maken van het inzicht dat de service u biedt.

 

  • Volledige service: Atomeus biedt u de specialisten, de software en mocht het nodig zijn ook het onderhoud. Met deze service bent u zeker van een full service aanpak en wordt u volledig ontzorgd.

 

  • Effectieve implementatie: Onze experts zijn ervaren in het begeleiden van IT projecten en het implementeren van software oplossingen. Hierdoor bent verzekerd van een korte en effectieve implementatie traject.

Laten we vandaag beginnen!