Het beste advies over automatiseringsoplossingen

Bent u op zoek naar een adviseur die u kan helpen bij het implementeren van automatiseringsoplossingen? Dan bent u bij Atomeus aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van waardevolle oplossingen voor de automatisering van uw bedrijfsprocessen. We adviseren u over de mogelijkheden, helpen u bij het maken van de juiste keuze en staan ook na implementatie open voor al uw vragen. Wat wilt u nog meer?

Waarom automatiseren?

Binnen elk bedrijf zijn er een hoop handmatige processen die veel tijd en geld kosten. Dat is natuurlijk zonde. Daarom gaan veel bedrijfsleiders op zoek naar manieren om deze processen te automatiseren. Het probleem is echter dat er talloze verschillende automatiseringsoplossingen zijn, waarbij het belangrijk is dat u goed kijkt welke het beste aansluit op bij uw bedrijf. Daar kunnen wij van Atomeus u bij helpen.

 

Ons aanbod

Nu vraagt u zich misschien wat wij precies bieden. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van een aantal belangrijke aspecten die u van ons kunt verwachten als u zich door ons laat adviseren over uw automatiseringsoplossing:
1. We gaan met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van wat precies uw wensen zijn.
2. Vervolgens leggen we de verschillende mogelijkheden aan u voor op basis van uw specifieke behoeften.
3. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat de oplossing efficiënt wordt geïmplementeerd . Hierbij besteden wij ook aandacht aan het trainen van de medewerkers in het gebruiken van de software.
4. Wij staan ook na de implementatie voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.
5. Tot slot, om detachering ook betaalbaar te maken voor onze opdrachtgevers werken wij met zowel vaste uurtarieven als vaste dagtarieven

Lees meer

Wij weten dat financiën en IT tegenwoordig hand in hand gaan. Wij zijn naast financieel dan ook detacheringsbureau IT. Wij kunnen u ook adviseren in CRM en CMS oplossingen, Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Consultancy op infrastructuur en ERP systemen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.